Om oss

JXL Consulting

Copyright 2000 - 2013

DESIGN - Sommarstråle

http://www.sommarstrale.se

Inventering av kunskap

Kursdeltagarna fyller i en detaljerad förkunskap blankett. Här finns även möjlighet att ge önskemål kring kursmoment.


Anpassning av kurs

Kursledaren tar hänsyn kursdeltagarnas förkunskaper och företagets verksamhet när kursinnehållet skräddarsys. Ibland behöver deltagare intervjuas för att kursanpassningen ska bli så bra som möjligt.


Genomförande

En normal kurs är oftast två heldagar hos kund eller i extern lokal. På de mer avancerade kurserna arbetar vi ofta med deltagarnas egna övningsuppgifter under kursen. Fokus på kurserna är effektiv Excel användning.

Utbildning:

Kandidatexamen i informatik, högskoleutbildad i pedagogik, ekonomi och filosofi.


Specialiserad på:

Excel, applikationsutveckling, presentationsteknik, etc.


Personligt:

Jonny är intresserad av att jobba med människor. Har erfarenhet av bland annat pedagogiskt arbete, säljjobb och utvecklingsprojekt. Ser sig själv som en envis rackare som sällan ger upp. Är intresserad av frisbeegolf och kampsport

på motionsnivå.


Övrigt: Arbetat mer än 11 år Excel som Excelutbildare. Vet hur verkligheten fungerar.

Jonny Johansson

Excelspecialist

Företagsanpassad Excelutbildning

JXL Consulting - tidigare JIT Utbildning - startades år 2000. Till en början var utbudet utbildningar i framförallt MS Office till företag i Jönköping med omnejd. Sedan dess har verksamheten utvecklats och kursutbudet utökats. Vi samarbetar med andra företag/personer i både Sverige och Norge och erbjuder även andra kurser i till exempel nätverk.


Förutom utbildning och kurser, erbjuder vi även konsulttjänster och produktutveckling gällande Excel och excelapplikationer. Mer information och exempel på detta finns under fliken Våra kunder.

Historik